Maria Carlsson

 

Magisk mammatid

 

Din guide fra kaos og utilstrekkelighet

til overskudd og egenkjærlighet

Når var sist gang du som mamma prioriterte deg selv med god samvittighet?

Magisk mammatid deler Maria sin metode for hvordan du kan manifestere ditt drømmeliv som mamma. Denne boken er din unike guide til hvordan du kan skape rom for deg selv i en hektisk hverdag, oppnå et etterlengtet overskudd og leve det livet du ønsker å leve. 

Bestill boken i dag

 

Boken Magisk mammatid er en gave til deg som: 

  • vil sove bedre
  • ønsker mer tålmodighet
  • har behov for mer egentid
  • ønsker å prioritere deg selv i større grad
  •  ønsker mer overskudd i hverdagen
 
"En lettlest og viktig bok for travle småbarnsmødre. Vanskelig å legge fra seg!"
Hanne Smukkestad, mamma til tre,
yogalærer og forfatter
 “Gjennom boken minner Maria meg på viktigheten av å ta vare på meg selv, og hun gir meg både verktøyene og troen på at jeg får til en endring.”
Stine P. Svarthe, mamma til to,
gründer av Bare Bra Barnemat
"Da jeg plukket opp boken og begynte å lese, følte jeg meg helt i flytsonen. Jeg kunne ikke legge den fra meg før jeg var helt ferdig. Og da jeg hadde lest alle ord fra A til Å, var jeg i lykkerus, for jeg visste at nå kommer livet mitt til å endre seg."
Silje Johansson, mamma til en,
administrativ leder
"Denne boken er en gavepakke, fullspekket med verdifulle verktøy og øvelser, som inviterer til en bevisstgjørende reise gjennom mammalivets mange fasetter- og utfordringer, trygt hold av Marias varme fremtoning."
Ina Gustavsson, mamma til tre,
terapeut og doula
 
"Denne boka er ei gåve til alle småbarnsmødre. Å prioritere seg sjølv som mamma er SÅ viktig for at både store og små skal ha det bra! Magisk mammatid er lettlest og oversiktlig og gir enkle, konkrete tips og oppgaver."
Camilla Solvang, mamma til to,
yogalærer
 
Bestill boken i dag

Maria Carlsson

På tre år gikk Maria fra å være singel storbyjente i Oslo til å bli firebarnsmor og bo på landet i Askim. Den nye mammarollen var overveldende, og det ble viktig for Maria å finne balansen i det nye mammalivet, med små barn og en krevende jobb som rådgiver i IT-bransjen.

Magisk mammatid er hennes guide til deg som er mamma. Her deler hun sine viktigste verktøy, personlige erfaringer og fagkompetanse innenfor holistisk helse. 

Gjennom holistisk mammacoaching, magiske mammasirkler, feminin yoga og sosiale medier har Maria de siste årene inspirert mange mammaer til å begynne å gi seg selv egentid og praktisere egenkjærlighet i hverdagen.

Presse

Forfatter: Maria Carlsson
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 176
Forlag: Nor
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 978-82-692666-3-4
Pris: 399,- 
Kategori: Sakprosa. Kropp og sinn, Helse, relasjoner og personlig utvikling