Du fortjener å stå stødig i din kraft som kvinne!

Livet kan noen ganger føles overveldende, mange kvinner opplever det utfordrende å finne den gode flyten i livet.

Oppdag din styrke, bli den beste versjonen av deg selv og la 2024 bli et fantastisk år.

 

Nå har du mulighet til å bli med i et unikt mentorprogram.

Gjennom støtte og veiledning fra meg, erfarne coacher og gründere vil jeg guide deg til å oppnå ditt fulle potensial. 

 

Interesse for mentorprogrammet som starter 22. August 2024

Fyll inn navn og e-post her under og du blir den første som får vite når dørene åpner for å bli med på høstens mentorprogram. Du vil også få et unikt ventelistetilbud. Dette er helt uforpliktende.

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du til å motta e-post fra Maria med inspirasjon og tips for å praktisere mer egenkjærlighet i hverdagen. Du kan melde deg av når du vil gjennom å trykke Avmelding.

Ønsker du å stå stødig i deg selv? 

Står du midt i en transformasjon? 

Er du klar for å virkelig begynne å leve ditt liv? 

 

Jeg kan hjelpe deg! Jeg er her for å guide deg på din reise.

Referanser fra tidligere deltakere

"Mentorprogrammet med Maria har vært godt å ha i en krevende periode for meg. Maria ser og støtter meg, og det er trygt å være en del av fellesskapet som hun leder.

Jeg opplever at programmet til Maria gjør meg enda tryggere i det å stå i de endringene som er på vei i livet mitt. Det er inspirerende å lære enda mer om intuisjon og det å stole på egne valg og avgjørelser.

 

Jeg vil absolutt anbefale Maria som mentor."

- Silje Fatnes

"Mentorprogrammet har vært veldig inspirerende! Fine og viktige temaer som har vært lett å følge med på, fine meditasjoner og læringer og inspirerende gjesteforelesere.

Maria skaper et rom for at alle kan være seg selv med alle sine tanker og følelser.

Hun deler raust av verktøy for å skape bevissthet og rom for de viktige tingene for en selv, skape mer tid til seg selv i hverdagen og spesielt for de mest lærerike dagene i livet!

 

Kan varmt anbefale dette programmet videre!"

- Linda Flatla

Programmet er for deg som: 

 • Ønsker å leve i god flyt. Du ønsker å leve i tråd med den du virkelig er, men du kjenner du har en blokkering. 

   
 • Ønsker å stå stødig i din kraft som kvinne. Det er ikke alltid lett å stå stødig i din egen, sterke kraft som kvinne. Selvfølelse og selvtillit er grunnleggende byggesteiner for et meningsfullt liv. 

   
 •  Føler du har blokkeringer i livet, i privatlivet eller i business. Blokkeringer er som steiner på veien som holder deg tilbake fra å realisere ditt fulle potensial. Nå er det er på tide å gi slipp på disse begrensningene og oppdage styrken din.

   
 •  Drømmer om å manifestere ditt drømmeliv. Vi har alle drømmer om et liv fylt med glede, mening og suksess. Lær hvordan du kan sette kursen mot ditt drømmeliv og bryte fri fra de begrensingene som har har holdt deg tilbake. 

   
 •  Trenger hjelp til å finne din livsvei. Vit at det finnes så mye mer og du har allerede alt i deg. Styrk din kraft som kvinne, øk selvfølelsen og selvtilliten din og følg din livsvei.  

Meld deg på venteliste

"Mentorprogrammet har virkelig vært det jeg trenger her jeg står i livet akkurat nå. Det har vært så utrolig fint å være med andre kvinner som også er på samme sted i livet.

Sammen med Maria tar vi store (og små) skritt mot det å stå i vår magiske kraft.

Kan virkelig anbefale programmet videre til andre sterke kvinner som trenger en nydelig mentor og ønsker å finne sin indre kraft."

- Mariann

Bli med nå og gi slipp på det som har holdt deg tilbake og stå sterkt i kraften din!

Hvordan kan mentorprogrammet hjelpe deg å stå i din kraft?

 • Gjennom å jobbe med personlig utvikling, bygge en indre trygghet og finne frem kraften du har i deg 

 • Programmet vil gi deg en dypere forståelse for hvem du er og hva du ønsker for deg selv 

 • I programmet vil du jobbe med underbevisstheten din. Sammen skal vi pulverisere frykter og blokkeringer for å skape en transformasjon 

Dette mentorprogrammet er starten på din reise til å leve et kraftfullt liv!

Programmet går over 4 måneder med oppstart 22. August 2024.

Obs! Et begrenset antall plasser

Interesse for mentorprogrammet som starter 22. August 2024

Fyll inn navn og e-post her under og du blir den første som får vite når dørene åpner for å bli med på høstens mentorprogram. Du vil også få et unikt ventelistetilbud. Dette er helt uforpliktende.

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du til å motta e-post fra Maria med inspirasjon og tips for å praktisere mer egenkjærlighet i hverdagen. Du kan melde deg av når du vil gjennom å trykke Avmelding.

Stå i din kraft!

I løpet av programmet får du: 

 • Fire måneder med ulike temaer for å stå stødig i din kraft

 • Månedlig live masterklasse med Maria. Vi fordyper oss i de ulike tematikkene: Egenkjærlighet som din superkraft, kom hjem til deg selv, stå i din kraft og lev ditt drømmeliv

 • Månedlig gjesteforelesninger/workshops med eksperter

 • 2-dagers retreat på Norefjell i oktober/november

 • Månedlig live gruppecoaching med Maria

 • Du får tilgang til fire unike hypnoterapi lydfiler for å hjelpe deg ta kvantesprang fremover i din utvikling

 • Tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor vi deler, lærer og inspirerer hverandre

 • Tilgang til kursportal med opptak fra alle livesendinger og masterklasser. Kursportalen inneholder også meditasjoner, skriveøvelser og Yoga Nidra for å støtte deg i din prosess

 • Tilgang til kursportalen i totalt 12 måneder med alt innhold for å støtte deg det kommende året

 • Eksklusiv velkomstpakke tilsendt i posten

2-dagers retreat

Dette unike retreatet er skreddersydd for å gi deg en dyp forbindelse med din indre styrke og visdom. Gjennom en rekke aktiviteter, inkludert gruppehypnose, meditasjon, yoga og fellesskapsøvelser, vil du utforske og styrke sin kraft på alle nivåer – fysisk, mentalt og åndelig. 

Her vil du bla oppleve:

 • Kakaosermoni

 • Felles hypnose

 • Yoga og meditasjon

 • Deilig næringsrik mat

 • Dype samtaler og knytte tettere bånd  

En av høydepunktene under retreatet er den kraftfulle kakaoseremonien, hvor du vil drikke seremoniell kakao for å åpne hjertet og styrke din indre kraft. Dette ritualet gir en dyp følelse av tilkobling og inspirasjon, og legger grunnlaget for videre personlig vekst og transformasjon.

Dette mentorprogrammet er starten på din reise til å leve et kraftfullt liv!

Programmet går over 4 måneder med oppstart 22. August 2024.

Obs! Et begrenset antall plasser

"Maria har lært meg å stole på meg selv på en måte jeg aldri har gjort før. Jeg har lært meg å stå tryggere i min egen kraft.
Ved å stole på meg selv og lære meg å stole på min intuisjon, har Maria lært meg hvordan jeg finner og lytter til intuisjonen i en hektisk hverdag.
Jeg setter uendelig stor pris på alt hun har lært meg. Jeg har vokst så mye på det spirituelle planet etter jeg møtte Maria! Å jobbe med en så flink dame, er noe jeg varmt kan anbefale!"
- KRISTIN
"Jeg har jobbet med mange ulike coacher og verktøy for å heale opp taumer og sår. Jeg har også vært hos to andre til hypnose, men dette er første gang vi har gått rett på sak og kommet til kjernen.
Maria holder rommet med all kjærlighet og trygghet,  jeg følte meg veldig sett og det var lett å stole på henne. Hun har en skarp intuisjon som plukker opp akkurat det du trenger i øyeblikket. Anbefales på det varmeste
- MAREN

Programmet vil også gi deg:  

 • Hypnoterapilydfiler for å støtte din utvikling og jobbe med underbevisstheten

 • Forelesninger og workshops med håndplukkede  coacher som vil støtte deg på din reise 

 • Et fellesskap av likesinnede kvinner som støtter og heier på hverandre

 • 2-dagers samling hvor vi møtes og vokser sammen

Meld deg på venteliste

Stå i din kraft er et program jeg kanaliserte i Toscana

Jeg har alltid visst at jeg skal holde dette mentorprogrammet. I Toscana fikk jeg endelig kanalisert innholdet i programmet. 

Jeg skulle skape et mentorprogram for å veilede kvinner til å stå i sin kraft, følge sine drømmer og oppdage sin indre styrke. 

Nå har du en unik mulighet til å bli med på dette transformerende programmet som vil gjøre 2024 til et helt spesielt år!

Dette programmet er for deg som: 

 • Ønsker å stå stødig i din kraft

 • Finne tilbake til styrken du har i deg

 • Til deg som ønsker å videreutvikle din business, eller som ønsker å jobbe med selvutvikling på et dypere plan

 • Ønsker å jobbe med underbevisstheten din for å bli kvitt frykter, opprepende adferd/mønster og skape din nye historie for å leve det livet du ønsker, som den sterke kvinnen du er!

   

  Dette 4-måneders programmet er utformet for å veilede deg gjennom en reise mot å oppdage, omfavne og stå i din kraft som kvinne.

  Gjennom de ulike delene vil du bygge selvtillit, dykke inn i din autentiske essens, reprogrammere underbevisstheten og skape en positiv innvirkning på livet ditt og de rundt deg.

Meld deg på venteliste

Programmets unike deler

 

Del 1: Egenkjærlighet er din superkraft

Dette er fundamentet for din reise mot å stå i din kraft. Vi vil dykke inn i egenkjærlighetens kraft. Du vil lære å omfavne og akseptere deg selv akkurat som du er, med alle dine styrker og sårbarheter. Ved å utvikle en sunn og kjærlig forbindelse med deg selv, vil du bygge et solid fundament for å stå i din kraft som kvinne. Vi vil dykke ned i underbevissthetens magiske verden og begynne å omprogrammere hjernen.

 

Del 2: Kom hjem til deg selv

I denne delen vil vi rette fokuset mot å styrke forbindelsen med deg selv og den levende energien til moder jord. Vi vil se på hvordan du kan hente inspirasjon og styrke fra naturen rundt deg. Vi vil dykke ned i nervesystemet og hvordan vi kan jobbe sammen med det for å komme hjem til oss selv. Vi vil også se på ulike verktøy som hjelper deg å komme hjem til deg selv, fremfor alt hvordan bruke pusten din i hverdagen.

Workshop: Vi lærer om pusten og hvordan den kan hjelpe deg komme hjem til deg selv med Camilla Solvang Hansen

Gjesteforeleser: Marianne B. Thorell - Om å lytte til kroppen din og hva den trenger

 

Del 3: Styrk kraften din 

Dette er hjertet av programmet. Her vil vi utforske og dyrke din kraft for å stå stødig i deg selv i enhver situasjon. Du vil lære å bruke din indre styrke til å påvirke positiv endring i ditt liv. Du vil lære mer om å leve i flyt med din feminine energi. Sammen vil vi styrke din tilstedeværelse, la kreativiteten spire og finne frem din sterke energi slik at du kan stå enda sterkere i din kraft. Vi vil her styrke din kraft gjennom underbevisstheten.

 

Del 4: Lev ditt drømmeliv

Her hjelper jeg deg med å forme din egen fremtid og leve i tråd med ditt autentiske jeg. Vi vil utforske hvordan du kan ta konkrete skritt mot å oppnå dine drømmer, enten det er innen karriere, din bedrift, personlig utvikling eller relasjoner. Gjennom manifestering, identitet, overflod og energi vil du skape en vei videre som er i tråd med din indre kraft og visjon.

 

Jeg ønsker å bli med på dette!

Programmets unike eksperter

Coachene som er med i programmet er nøye valgt ut basert på deres erfaring, kompetanse og evne til å veilede og inspirere andre kvinner. De er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre kvinner å vokse og stå i sin kraft.

Camilla Solvang - Yoga- og pustelærer

Når føles pusten din åpen og fri? Pusten er sjølve livet, vår livskraft. Og pusten er ein refleksjon på korleis vi har det. Gjennom pusten kan vi enkelt finne ro og gode pusterom - som kontrast til ein ofte travel kvardag. Når vi finn ro og klarheit kan vi lytte inn til korleis vi faktisk har det, til våre behov og korleis vi vil leve vårt liv.

Eg gler meg til å dele mine perspektiv på pusten og kvifor den er så viktig for oss. Korleis pusten balanserer oss og gir oss det vi treng, om vi tillater den. Eg vil guide deg til å bli bedre kjent med din pust, slik at du kan stå stødigare i di egen kraft. Du vil få gode verktøy til korleis pusten enkelt kan guide deg heim til deg sjølv og det som er sant for deg.

Camilla Solvang Hansen er yogalærer og har flyttet til Seløy på Helgelandskysten i nord for å leve et saktere liv nært naturen. Pusten var en viktig veiviser for å ta dette valget, og til å våge å følge en drøm. For Camilla representerer natur, rolig yoga, pust og hvile et grunnlag for å kunne lytte inn og å komme hjem til seg selv.

Marianne B. Thorell - Napraprat og NLP Coach

Har du noen gang stoppet opp for å kjenne etter i kroppen din, samtidig som du har vært klar over hvor stresset du er? Som naprapat, trener og coach for kvinner gjennom flere tiår, har jeg gjentatte ganger observert den avgjørende betydningen av å betrakte helsen som en helhetlig enhet. Svaret ligger ikke alltid bare i økt trening, behandling eller hvile. Vi mennesker er komplekse; vi er ikke bare summen av våre tanker, heller ikke bare det fysiske. Alt er sammenvevd i en helhet, og du bærer med deg en dybde av ressurser og potensial som du kanskje ikke engang er klar over.

Jeg ser frem til å veilede deg gjennom en reise som ikke bare hjelper deg å forstå hva kroppen din trenger, men også avdekke hvorfor den sender ut signaler som rygg-, hode- og nakkesmerter. Å finne svaret på disse signalene kan være nøkkelen til å leve det livet du ønsker nå.

Jeg ønsker å vite når dørene åpner!

En måned kan se slik ut:

 

- 1 masterklasse om månedens tema med Maria

- 1 live gruppecoaching og spørsmål og svar med Maria

- 1 Gjesteforelesning/workshop

- 1 hypnoterapi lydfil for månedens tema

- Ekstra verktøy, skriveøvelser og lydfiler for å støtte deg i din prosess

- Deling og inspirasjon i Facebook gruppen

- Mulighet til å stille spørsmål til Maria og få oppfølging i Facebook gruppen

Om Maria

Jeg brenner for å hjelpe og veilede kvinner som ønsker å stå stødig i kraften sin og leve sitt drømmeliv. Det å se den transformasjonen de kvinnene går gjennom er så fantastisk å se på - det er mitt sjelekall å få lov til å jobbe med dette og det føles veldig meningsfylt.

Jeg har selv vært på en selvutviklingsreise. Et av de store vendepunktene jeg har hatt var da jeg ble bevisst på mitt selvhat og min selvsabotasje. Etter mye selvransakelse og flere krevende prosesser fant jeg min kraft. Jeg fant den i hjertet mitt.

Jeg er utdannet spirituell livscoach, businesscoach og hypnoterapeut. Jeg er også sirkelfasilitator, yogalærer og forfatter. I coachingen min bruker bruker jeg mine klarsynte og klarvitende evner for å ta inn beskjed fra universet for å veilede og hjelpe deg på din vei. Jeg bruker også mine healingevner sammen med hypnose for å hjelpe deg løsne opp i blokkeringer og frykter. Jeg er siviløkonom og har 10 års erfaring fra ledelse og endringsprosesser i næringslivet. 

Mitt fokus er å jobbe med deg på det bevisste og ubevisste plan. Jeg vil hjelpe deg å leve det livet du ønsker for deg selv gjennom å stå stødig i din kraft.

Jeg gleder meg til å følge deg på din vei!

Klem Maria

"Maria er en utrolig rolig, behagelig og varm person, som jeg virkelig kan anbefale som både coach og hypnoterapeut. Hun ga meg en umiddelbar trygghetsfølelse.

I løpet av hypnoterapi-timen brukte hun god tid på å finne ut av hva vi skulle jobbe med og hvilken type hypnose vi skulle jobbe videre med.

Jeg merket at det satt i gang store prosesser og at jeg nå en uke senere kjenner på en god ro, og mer tillit til den prosessen jeg skal gjennom"

 
- Mariann 

Jeg var på et punkt hvor jeg hadde mye negative tanker om meg selv, en sterk indre kritiker og dårlig selvbilde. Jeg hadde et ønske om å endre dette, men visste ikke helt hvordan.

  Maria er en dyktig coach som ser deg og dine behov. Maria er en trygg og omsorgsfull person som er god på å få deg til å endre tankemønster på en verdifull og fin måte.

Maria jobber virkelig med hjerte og jeg kan varmt anbefale Maria videre. Takk for en nydelig reise.

- Ann-Therese

Jeg ønsker å vite når dørene åpner!

Programmet er for deg som ønsker: 

 • Å leve i god flyt i livet

 • Å stå stødig i din kraft som kvinne

 • Å føle at du følger din livsvei

 • Økt selvfølelse og selvtillit

 • Å leve i tråd med den du virkelig er

 • Å gi slipp på blokkeringer som holder deg tilbake i livet, i ditt privatliv eller i business 

 • Å manifestere det livet du drømmer om

 •  

Vanlige spørsmål:

Kjenner du at dette ressonerer med deg?

Jeg tar gjerne en prat med deg hvis du ønsker det. 

Book en 30-minutters samtale med Maria