Du fortjener å stå stødig i din kraft som kvinne!

Livet kan noen ganger føles overveldende, mange kvinner opplever det utfordrende å finne den gode flyten i livet.

Oppdag din styrke, bli den beste versjonen av deg selv og la 2024 bli et fantastisk år.

 

Nå har du mulighet til å bli med i et unikt mentorprogram.

Gjennom støtte og veiledning fra meg, erfarne coacher og gründere vil jeg guide deg til å oppnå ditt fulle potensial. 

 

Ønsker du å stå stødig i deg selv? 

Står du midt i en transformasjon? 

Er du klar for å virkelig begynne å leve ditt liv? 

 

Jeg kan hjelpe deg! Jeg er her for å guide deg på din reise.

Programmet er for deg som: 

 • Ønsker å leve i god flyt. Du ønsker å leve i tråd med den du virkelig er, men du kjenner du har en blokkering. 

   
 • Ønsker å stå stødig i din kraft som kvinne. Det er ikke alltid lett å stå stødig i din egen, sterke kraft som kvinne. Selvfølelse og selvtillit er grunnleggende byggesteiner for et meningsfullt liv. 

   
 •  Føler du har blokkeringer i livet, i privatlivet eller i business. Blokkeringer er som steiner på veien som holder deg tilbake fra å realisere ditt fulle potensial. Nå er det er på tide å gi slipp på disse begrensningene og oppdage styrken din.

   
 •  Drømmer om å manifestere ditt drømmeliv. Vi har alle drømmer om et liv fylt med glede, mening og suksess. Lær hvordan du kan sette kursen mot ditt drømmeliv og bryte fri fra de begrensingene som har har holdt deg tilbake. 

   
 •  Trenger hjelp til å finne din livsvei. Vit at det finnes så mye mer og du har allerede alt i deg. Styrk din kraft som kvinne, øk selvfølelsen og selvtilliten din og følg din livsvei.  

Bli med nå og gi slipp på det som har holdt deg tilbake og stå sterkt i kraften din!

Hvordan kan mentorprogrammet hjelpe deg å stå i din kraft?

 • Gjennom å jobbe med personlig utvikling, bygge en indre trygghet og finne frem kraften du har i deg 

 • Programmet vil gi deg en dypere forståelse for hvem du er og hva du ønsker for deg selv 

 • I programmet vil du jobbe med underbevisstheten din. Sammen skal vi pulverisere frykter og blokkeringer for å skape en transformasjon 

Dette mentorprogrammet er starten på din reise til å leve et kraftfullt liv!

Programmet går over 4 måneder med oppstart 15. februar 2024.

Obs! Et begrenset antall plasser

Dette ønsker jeg bli med på! 

Trykk her for påmelding

Stå i din kraft!

I løpet av programmet får du: 

 • Fire måneder med ulike temaer for å stå stødig i din kraft

 • Månedlig live masterklasse med Maria. Vi fordyper oss i de ulike tematikkene: Egenkjærlighet som din superkraft, kom hjem til deg selv, stå i din kraft og manifester ditt drømmeliv

 • Månedlig gjesteforelesninger/workshops med eksperter

 • Månedlig live gruppecoaching med Maria

 • Du får tilgang til fire unike hypnoterapi lydfiler for å hjelpe deg ta kvantesprang fremover i din utvikling

 • Tilgang til en lukket Facebookgruppe hvor vi deler, lærer og inspirerer hverandre

 • Tilgang til kursportal med opptak fra alle livesendinger og masterklasser. Kursportalen inneholder også meditasjoner, skriveøvelser og Yoga Nidra for å støtte deg i din prosess

 • Tilgang til kursportalen i totalt 12 måneder med alt innhold for å støtte deg det kommende året

 • Eksklusiv velkomstpakke tilsendt i posten

"Maria har lært meg å stole på meg selv på en måte jeg aldri har gjort før. Jeg har lært meg å stå tryggere i min egen kraft.
Ved å stole på meg selv og lære meg å stole på min intuisjon, har Maria lært meg hvordan jeg finner og lytter til intuisjonen i en hektisk hverdag.
Jeg setter uendelig stor pris på alt hun har lært meg. Jeg har vokst så mye på det spirituelle planet etter jeg møtte Maria! Å jobbe med en så flink dame, er noe jeg varmt kan anbefale!"
- KRISTIN
"Jeg har jobbet med mange ulike coacher og verktøy for å heale opp taumer og sår. Jeg har også vært hos to andre til hypnose, men dette er første gang vi har gått rett på sak og kommet til kjernen.
Maria holder rommet med all kjærlighet og trygghet,  jeg følte meg veldig sett og det var lett å stole på henne. Hun har en skarp intuisjon som plukker opp akkurat det du trenger i øyeblikket. Anbefales på det varmeste
- MAREN

Programmet vil også gi deg:  

 • Hypnoterapilydfiler for å støtte din utvikling og jobbe med underbevisstheten

 • Forelesninger og workshops med håndplukkede  coacher som vil støtte deg på din reise 

 • Et fellesskap av likesinnede kvinner som støtter og heier på hverandre

Påmelding

Introduksjonspris og bonuser tom 14.02.2024: 

 

Introduksjonspris: kr. 16.666,- (Ord pris kr. 22.222,-,  spar kr. 5.556,-)

 

BONUS: En 60 min 1:1 coaching/hypnoterapi time med Maria på Zoom (Verdi 2.222,-)

 

Obs! Begrenset antall plasser

Trykk her for å melde deg på

 "Hypnoterapien og timene med Maria var en spennende og ny måte for meg å gå i meg selv.

Det kjennes godt og trygt sammen med Maria og jeg synes det er veldig fint å kunne jobbe videre med opptakene etter timene.

Maria har en tilstedeværelse og ro som gjorde det lettere for meg å slappe av og dermed klare å gå dypt nok i hypnoterapien.

- TINA

"Maria er en nydelig coach som så meg før jeg så meg selv. 

Ved bruk av sine sterke intuitive evner visste hun hva jeg hadde behov for akkurat den perioden vi samarbeidet. Hun har en moderlig energi som fikk meg til å føle meg trygg, respektert og glad."

 
- LISA

Stå i din kraft er et program jeg kanaliserte i Toscana i juni 2023

Jeg har alltid visst at jeg skal holde dette mentorprogrammet. I Toscana fikk jeg endelig kanalisert innholdet i programmet. 

Jeg skulle skape et mentorprogram for å veilede kvinner til å stå i sin kraft, følge sine drømmer og oppdage sin indre styrke. 

Nå har du en unik mulighet til å bli med på dette transformerende programmet som vil gjøre 2024 til et helt spesielt år!

Dette programmet er for deg som: 

 • Ønsker å stå stødig i din kraft

 • Finne tilbake til styrken du har i deg

 • Til deg som ønsker å videreutvikle din business, eller som ønsker å jobbe med selvutvikling på et dypere plan

 • Ønsker å jobbe med underbevisstheten din for å bli kvitt frykter, opprepende adferd/mønster og skape din nye historie for å leve det livet du ønsker, som den sterke kvinnen du er!

   

  Dette 4-måneders programmet er utformet for å veilede deg gjennom en reise mot å oppdage, omfavne og stå i din kraft som kvinne.

  Gjennom de ulike delene vil du bygge selvtillit, dykke inn i din autentiske essens, reprogrammere underbevisstheten og skape en positiv innvirkning på livet ditt og de rundt deg.

Programmets unike deler

Del 1: Egenkjærlighet er din superkraft

Dette er fundamentet for din reise mot å stå i din kraft. Vi vil dykke inn i egenkjærlighetens kraft. Du vil lære å omfavne og akseptere deg selv akkurat som du er, med alle dine styrker og sårbarheter. Ved å utvikle en sunn og kjærlig forbindelse med deg selv, vil du bygge et solid fundament for å stå i din kraft som kvinne.

Workshop: Hva er healing? Du vil lære mer om selvhealing og beskyttelse med Hanne Grønvold

 

Del 2: Kom hjem til deg selv

I denne delen vil vi rette fokuset mot å styrke forbindelsen med deg selv og den levende energien til moder jord. Vi vil se på hvordan du kan hente inspirasjon og styrke fra naturen rundt deg. Naturen er en utømmelig kilde til visdom og helbredelse. 

Workshop: Vi lærer om pusten og hvordan den kan hjelpe deg komme hjem til deg selv med Camilla Solvang Hansen

Gjesteforeleser: Marianne B. Thorell - Om å lytte til kroppen din og hva den trenger

 

Del 3: Styrk kraften din 

Dette er hjertet av programmet. Her vil vi utforske og dyrke din kraft for å stå stødig i deg selv i enhver situasjon. Du vil lære å bruke din indre styrke til å påvirke positiv endring i ditt liv. Du vil lære mer om å leve i flyt med din feminine energi. Sammen vil vi styrke din tilstedeværelse, la kreativiteten spire og finne frem din sterke energi slik at du kan så enda sterkere i din kraft.

Gjesterforelser: Torunn Ytrehus - Om å leve i den feminine energien og stå i din kraft 

 

Del 4: Lev ditt drømmeliv

Her hjelper jeg deg med å forme din egen fremtid og leve i tråd med ditt autentiske jeg. Vi vil utforske hvordan du kan ta konkrete skritt mot å oppnå dine drømmer, enten det er innen karriere, din bedrift, personlig utvikling eller relasjoner. Gjennom manifestering vil du skape en vei videre som er i tråd med din indre kraft og visjon.

Gjesteforelser: Trude Gravdal -  Åpne opp for manifesteringskraften og manifester ditt drømmeliv

 

Jeg ønsker å bli med på dette!

Kjenner du at dette ressonerer med deg?

Jeg tar gjerne en prat med deg hvis du ønsker det. 

Book en 30-minutters samtale med Maria

Programmets unike eksperter

Coachene som er med i programmet er nøye valgt ut basert på deres erfaring, kompetanse og evne til å veilede og inspirere andre kvinner. De er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre kvinner å vokse å stå i sin kraft.

Hanne Grønvold - Healer

Healing er min store lidenskap og jeg brenner for å kunne hjelpe mennesker gjennom healing på flere nivåer. Å hele handler om samspillet mellom alle delene av et menneske. Det fysiske, det mentale, det spirituelle og det emosjonelle. Det er å gi deg selv kjærlighet. 

Jeg gleder meg til å dele healingkraften og hjelpe deg der du er på din reise. Under workshopen vil du få kraftfulle øvelser hvor du vil lære mer om selvhealing og beskyttelse. Egenkjærlighet, aksept og tillit har vært utrolig viktig for meg på min reise og det ønsker jeg å dele mer om med deg.

Hanne er utdannet healer og jobber både med fysisk healing, fjernhealing og healing gjennom ord. For meg betyr healing helhet, forståelse, aksept og forandring. Vi er essensen av sjelen. 

Camilla Solvang - Yoga- og pustelærer

Når føles pusten din åpen og fri? Pusten er sjølve livet, vår livskraft. Og pusten er ein refleksjon på korleis vi har det. Gjennom pusten kan vi enkelt finne ro og gode pusterom - som kontrast til ein ofte travel kvardag. Når vi finn ro og klarheit kan vi lytte inn til korleis vi faktisk har det, til våre behov og korleis vi vil leve vårt liv.

Eg gler meg til å dele mine perspektiv på pusten og kvifor den er så viktig for oss. Korleis pusten balanserer oss og gir oss det vi treng, om vi tillater den. Eg vil guide deg til å bli bedre kjent med din pust, slik at du kan stå stødigare i di egen kraft. Du vil få gode verktøy til korleis pusten enkelt kan guide deg heim til deg sjølv og det som er sant for deg.

Camilla Solvang Hansen er yogalærer og har flyttet til Seløy på Helgelandskysten i nord for å leve et saktere liv nært naturen. Pusten var en viktig veiviser for å ta dette valget, og til å våge å følge en drøm. For Camilla representerer natur, rolig yoga, pust og hvile et grunnlag for å kunne lytte inn og å komme hjem til seg selv.

Marianne B. Thorell - Napraprat og NLP Coach

Har du noen gang stoppet opp for å kjenne etter i kroppen din, samtidig som du har vært klar over hvor stresset du er? Som naprapat, trener og coach for kvinner gjennom flere tiår, har jeg gjentatte ganger observert den avgjørende betydningen av å betrakte helsen som en helhetlig enhet. Svaret ligger ikke alltid bare i økt trening, behandling eller hvile. Vi mennesker er komplekse; vi er ikke bare summen av våre tanker, heller ikke bare det fysiske. Alt er sammenvevd i en helhet, og du bærer med deg en dybde av ressurser og potensial som du kanskje ikke engang er klar over.

Jeg ser frem til å veilede deg gjennom en reise som ikke bare hjelper deg å forstå hva kroppen din trenger, men også avdekke hvorfor den sender ut signaler som rygg-, hode- og nakkesmerter. Å finne svaret på disse signalene kan være nøkkelen til å leve det livet du ønsker nå.

Torunn Ytrehus - Livsstil og businesscoach

Trude Gravdal - Manifesteringsekspert

Trude er utdannet Helsecoach, Manifesteringscoach og Meta Health Practitioner, og hennes store lidenskap er å hjelpe andre å få det livet de drømmer om. 

Lidenskapen min er å hjelpe mennesker med å skape ekstraordinære resultater for sin livsvei, og leve det livet de alltid har drømt om. Jeg brukte selv over 15 år for å lære hva som skulle til for å få varige endringer innen livsstil. Mitt største ønske er å hjelpe deg også å komme dit du vil!  

Jeg ønsker å bli med på dette!

En måned kan se slik ut:

 

- 1 masterklasse om månedens tema med Maria

 

- 1 live gruppecoaching og spørsmål og svar med Maria

 

- 1 Gjesteforelesning/workshop

 

- 1 hypnoterapi lydfil for månedens tema

 

- Ekstra verktøy, skriveøvelser og lydfiler for å støtte deg i din prosess

 

- Deling og inspirasjon i Facebook gruppen

 

- Mulighet til å stille spørsmål til Maria og få oppfølging i Facebook gruppen

Om Maria

Jeg brenner for å hjelpe og veilede kvinner som ønsker å stå stødig i kraften sin og leve sitt drømmeliv. Det å se den transformasjonen de kvinnene går gjennom er så fantastisk å se på - det er mitt sjelekall å få lov til å jobbe med dette og det føles veldig meningsfylt.

Jeg har selv vært på en selvutviklingsreise. Et av de store vendepunktene jeg har hatt var da jeg ble bevisst på mitt selvhat og min selvsabotasje. Etter mye selvransakelse og flere krevende prosesser fant jeg min kraft. Jeg fant den i hjertet mitt.

Jeg er utdannet spirituell livscoach, businesscoach og hypnoterapeut. Jeg er også sirkelfasilitator, yogalærer og forfatter. I coachingen min bruker bruker jeg mine klarsynte og klarvitende evner for å ta inn beskjed fra universet for å veilede og hjelpe deg på din vei. Jeg bruker også mine healingevner sammen med hypnose for å hjelpe deg løsne opp i blokkeringer og frykter. Jeg er siviløkonom og har 10 års erfaring fra ledelse og endringsprosesser i næringslivet. 

Mitt fokus er å jobbe med deg på det bevisste og ubevisste plan. Jeg vil hjelpe deg å leve det livet du ønsker for deg selv gjennom å stå stødig i din kraft.

Jeg gleder meg til å følge deg på din vei!

Klem Maria

Din viktigste investering i 2024

Introduksjonspris: Meld deg på tom 14.02.2024 og få med deg disse flotte bonusene: 

 

Introduksjonspris: kr. 16.666,- (Ord pris kr. 22.222,-) spar kr. 5.556,-.

 

BONUS: En 60 min 1:1 coaching/hypnoterapi time med Maria på Zoom (Verdi 2.222,-). Du vil kjenne etter når det er riktig tidspunkt for deg å gjøre et ekstra dypdykk og få veiledning

 

Obs! Begrenset antall plasser

Introduksjonspris

16.666,-

EN BETALING

- 4 måneders mentorprogram

- 4 ulike tematikker

- Masterklasser og gruppecoaching med Maria 2 ggr/ måned

- 4 unike hypnoterapi lydfiler

- Workshops og masterklasser med fantastisk dyktige gjesteforelesere

- Tilgang til portal med lydfiler, opptak og verktøy

- 1:1 med Maria (60 min) - Bonus

Kjøp nå

Introduksjonspris

8.333,-

2 DELBETALINGER

- 4 måneders mentorprogram

- 4 ulike tematikker

- Masterklasser og gruppecoaching med Maria 2 ggr/ måned

- 4 unike hypnoterapi lydfiler

- Workshops og masterklasser med fantastisk dyktige gjesteforelesere

- Tilgang til portal med lydfiler, opptak og verktøy

- 1:1 med Maria (60 min) - Bonus

Kjøp nå

Introduksjonspris

4.166,-

4 DELBETALINGER

- 4 måneders mentorprogram

- 4 ulike tematikker

- Masterklasser og gruppecoaching med Maria 2 ggr/ måned

- 4 unike hypnoterapi lydfiler

- Workshops og masterklasser med fantastisk dyktige gjesteforelesere

- Tilgang til portal med lydfiler, opptak og verktøy

- 1:1 med Maria (60 min) - Bonus

Kjøp nå
Ønsker du faktura?
Send en e-post til [email protected]

Alle detaljer: 

- Introduksjonspris 16.666,- (ord pris 22.222,-). Mulighet for delbetaling: 2, 4 eller 6 delbetalinger. Mulighet for å få faktura. (Tom 14.02.2024)

 

- BONUS: En 60 minutters 1:1 coaching/hypnoterapi time med Maria på Zoom (Verdi 2.222,-). (Tom 08.02.2024)

 

- Varighet: Fire måneder (Februar 2024 - Juni 2024) - oppstart 15. februar 2024.

 

- Vi møtes live annenhver uke på Zoom. Hver måned blir det en masterklasse med Maria med fordypning i månedens tema, og en live gruppecoaching med Maria. 

 

- Magiske gjesteforelseninger/ workshops hver måned med dyktige gjester for å inspirere, motivere og gi deg dypere innsikt og klarhet.

 

- Vi holder kontakt og inspirerer hverandre og deler vår reise i en lukket Facebook gruppe.

 

- Tilgang til en portal hvor du finner alle opptak, ekstramateriell, øvelser, lydfiler og verktøy som vil støtte deg på din reise.

 

- Fire unike hypnoterapi lydfiler for å støtte deg i din prosess og styrke kraften i deg.

 

- Tilgang til portalen og alt innhold i 12 måneder - reisen fortsetter for deg etter programmet er slutt og det er fint å kunne gå tilbake og bruke lydfilene under et års tid.

"Maria er en utrolig rolig, behagelig og varm person, som jeg virkelig kan anbefale som både coach og hypnoterapeut. Hun ga meg en umiddelbar trygghetsfølelse.

I løpet av hypnoterapi-timen brukte hun god tid på å finne ut av hva vi skulle jobbe med og hvilken type hypnose vi skulle jobbe videre med.

Jeg merket at det satt i gang store prosesser og at jeg nå en uke senere kjenner på en god ro, og mer tillit til den prosessen jeg skal gjennom"

 
- Mariann 

Jeg var på et punkt hvor jeg hadde mye negative tanker om meg selv, en sterk indre kritiker og dårlig selvbilde. Jeg hadde et ønske om å endre dette, men visste ikke helt hvordan.

  Maria er en dyktig coach som ser deg og dine behov. Maria er en trygg og omsorgsfull person som er god på å få deg til å endre tankemønster på en verdifull og fin måte.

Maria jobber virkelig med hjerte og jeg kan varmt anbefale Maria videre. Takk for en nydelig reise.

- Ann-Therese

Jeg ønsker å bli med på dette!

Programmet er for deg som ønsker: 

 • Å leve i god flyt i livet

 • Å stå stødig i din kraft som kvinne

 • Å føle at du følger din livsvei

 • Økt selvfølelse og selvtillit

 • Å leve i tråd med den du virkelig er

 • Å gi slipp på blokkeringer som holder deg tilbake i livet, i ditt privatliv eller i business 

 • Å manifestere det livet du drømmer om

 •  

Vanlige spørsmål:

Kjenner du at dette ressonerer med deg?

Jeg tar gjerne en prat med deg hvis du ønsker det. 

Book en 30-minutters samtale med Maria