Tips! Er du nyskjerrig på antiinflammatorisk mat?

detox inspirasjon mat tips Aug 27, 2021

Boktips: Maria Borelius - Helse revolusjonen - Veien til en antiinflammatorisk livsstil

Dette er en helt fantastisk bok om mat og hvordan det påvirker kroppen.

Er du som meg over middels interessert i hvordan kroppen fungerer, hvordan maten du spiser påvirker kroppen i aller høyeste grad, spesielt hvis du ønker å holde deg frisk, fri fra sår hals, forkjølelse og halsvondt? Eller er du bare nyskjerrig på hva andre snakker om hva gjelder antiinflammatorisk mat, intermittent fasta og hvordan alt henger sammen? Les da denne boken som på en fin måte beskriver hva du kan spise for å ha en antiinflammatorisk kropp, en frisk kropp uten betennelser som har masse energi. I boken beskriver Maria Borelius hvordan koble sammen denne tankegangen rundt mat med aktivitet, for å holde seg frisk og sterk og bli kvitt eventuelle plager eller sykdommer.

Boken handler om Marias søken etter å leve et friskt liv, å få en ny livsstil med en frisk og ung kropp uten sykdom, ryggvondt og diverse plager hun led av. Boken viser hvordan mat påvirker kroppen i aller høyeste grad, og hvordan det å spise antiinflammatorisk mat kan hjelpe deg å holde deg frisk og rask. Betennelse i kroppen gjør at vi eldes tidligere, og det øker også risikoen for å få de store folkesykdommene vi ser i samfunnet idag.

Denne boken stemmer veldig godt overens med hvordan jeg spiser og hvorfor jeg spiser slik jeg gjør. Boken er veldig lettlest og den inspirerer til å spise litt sunnere, og tenke gjennom hva du putter i kroppen. Du får resepter og tips, både til en myk start til å spise antiinflammatorisk mat og en 3-dagers bliss kur for å få lyster i huden, bedre humør og en litt flatere mage.

 

Jeg fikk min mamma til å lese boken, og hun ringte meg noen dager seinere og sa: "Maria, nå skjønner jeg veldig godt hvorfor du spiser som du gjør. Jeg skal få pappa til å lese den også".

 

Les den du og!

Innlegget er ikke sponset

Du får kjøpt den her: Adlibris.com