Media

Podcast

Ditt beste deg av Torunn Yttrehus. #61: Egenkjærlighet, kropp og forholdet vårt til oss selv 

27. September 2023
Jeg var på lunsj med en venninne forrige uke og vi hadde en så fin samtale om kropp, egenkjærlighet og foholdet vårt til oss selv. Jeg kjente at denne samtalen fikk jeg lyst til å deleå mye mer. Gled deg til en ærlig, sårbar og inspirerende samtale. 
 
Lytt til episoden her🎙

 

 

Podcast

Det lille pusterommet. Verdien av egenkjærlighet m/Maria Carlsson, Holistisk Livscoach

 
15. April 2023
Maria Carlsson er holistisk livscoach, forfatter og veldig opptatt av hvordan du kan komme mer i kontakt med deg selv gjennom bla. egenkjærlighet. Før hun ble mamma, så hun verdien i å vise seg selv mer egenkjærlighet. dette tok hun med seg videre inn i mammalivet og brenner nå for å hjelpe andre kvinner til å vise seg selv mer egenkjærlighet i alle livets faser.
Lytt til denne fine samtalen med Maria, der du kanskje vil kjenne deg igjen og få noen tips til hvordan du også kan møte deg selv med mer kjærlighet.
 
Lytt til episoden her🎙

 

 

Podcast

Sjelfull business. Egenkjærlighet er en superkrafft m/Maria Carlsson, Holistisk Livscoach

 
11. januar 2023
Hvorfor er det verdifullt å elske seg selv?
Mayka prater med Maria Carlsson, forfatter av "Magisk Mammatid", om egenkjærlighet, utbrenthet, Human Design, om å være mor, være en businessdame og masse annet.
 
Lytt til episoden her🎙

 

 

Podcast

Ragnas Spiritual Corner #29 Spirituell mamma m/Maria Carlsson

 
Oktober 2022
I denne episoden snakker gjesten Maria Carlsson og jeg om det å være spirituell mamma. Maria er forfatter av boken Magisk Mammatid og manifesteringskortene Magisk Mammamantra.
 
Lytt til episoden her🎙

 

 

Podcast

Momlife podcast #17 Egenkjærlighet, yoga nidra & mammamantra med holistisk livscoach Maria Carlsson

 
3.oktober 2022
Maria jobber med å guide andre - er hun flink til å guide seg selv i en hektisk hverdag med fire barn? Hva gjør man når man jobber som holistisk livscoach og hva er egentlig en mammasirkel?
 
Maria treffer mødre som deler sine utfordringer og hun hjelper de til å få et bedre liv. For fem år tilbake hadde hun et vendepunkt i hvor hun valgte å fokusere mer på seg selv og kutte ut ting i livet sitt - det har gjort at hun har blitt mer effektiv og får til mer av det hun vil.
 
Marie deler også egne erfaringer som ja-menneske hvor hun til tider føler at hun blir dratt til alle kanter. Vi snakker også om hvordan man skal reflektere over livet sitt i slutten av permisjonstiden. Hvem er man egentlig etter at man har vært mamma 100% av tiden sin?
 
Lytt til episoden her🎙

 

 

Mammaskam

KK: Alt ble bedre etter at jeg gråt i telefonen 

7. september 2022

– Mammaskam er veldig sårt og det tynger voldsomt fordi man holder det inni seg, sier Maria Carlsson (37).

Maria jobber som mammacoach og brenner for å hjelpe mødre med å få en bedre hverdag, men som så mange andre kvinner har hun til tider kjent på skam i forbindelse med med mammarollen.

 
Les artikkelen her📰

 

 

Mamma

KK: Fra singel til firebarnsmor på tre år: - Vi klikket med en gang 

19. juni 2022

– For tre år siden var jeg singel og bodde i leilighet i Oslo. Nå har jeg fire barn og bor på landet. Å flytte fokuset fra å skulle prestere for alle andre, har gjort meg til en mer fornøyd person. Det å få barn har gitt livet nye dimensjoner, og har beriket livet mitt på en måte jeg ikke trodde var mulig, sier Maria med blanke øyne.

– Men hadde noen fortalt meg dette for tre år siden, hadde jeg ikke trodd på dem. Jeg måtte finne ut av livsendringen selv. Det er ikke riktig for alle kvinner å få barn, men det er aldri feil og stoppe opp og tenke over hva man vil med livet.

 
Les artikkelen her📰

 

 

Barselyoga

Smaalenene avis: Starter barselyoga i hagen sin i Askim - vil gi mødre et pusterom hvor de er i fokus

13. mai 2021

Hun er selv nybakt mor, og forteller at hun også føler behovet for barselyoga. Maria mener yoga er god trening og kan være spesielt nyttig for nybakte mødre.

– Jeg kjenner på kroppen selv at jeg er stiv og har behov for en pause, og jeg ønsker å kunne gi det samme til andre.

Sunt for kropp og sjel

Maria forteller at yoga er også sunt for mental helse, som kan være spesielt viktig å ivareta etter en fødsel.

– Man kommer seg ut i naturen og kobler av alt annet. Man får et pusterom, og en stilnet hodet. Det kan være veldig sunt for en nybakt mamma som ellers må fikse på hjemmet og passe på babyen. Da kan yogaen tilby en liten pause.

 
Les artikkelen her📰

 

 

Barselyoga

Aas avis: Maria (35) startet barselyoga i hagen. - Mammaer har behov for et lite pusterom

22. juni 2020

– Her på yogamatta kan mødre høre fuglekvitter og kjenne duften av natur. Mammaer har behov for et lite pusterom etter fødsel, sier yogaentusiast Maria Carlsson (35) i Ås.

Styrker kropp og bekkenbunn

Carlsson er til daglig ansatt i et IT selskap i Oslo og har tatt yogautdanning blant annet med fokus på kvinnekroppen, men også Hatha yoga.

Sønnen har vært med på matten fra han var tre uker gammel.

– Jeg har sagt at babyene kan være 8 uker gammel når de er med her.

– Hva gjør barselyoga godt for?

– Jeg jobber med å styrke kroppen og styrke bekkenbunnen etter fødsel, men også bevegelighet i kroppen, med skuldre og øvre deler av ryggen, det kan jo bli en del bæring med baby, sier Carlsson.

De jobber også med det mentale.

– Det er viktig å være her og nå, slik at fokuset ikke bare er på det kroppslige planet, forteller hun. Her skal de få litt ro og et lite pusterom, om det så blir bare noen minutter i løpet av en time skal vi være takknemlige for det, sier hun.

 
Les artikkelen her📰