Hypnoterapi

 

Hva er Hypnoterapi? 

I Hypnoterapi jobber vi med ditt ubevisste sinn.

Hypnose er en dyp meditativ tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn jobber med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt. I hypnosen kan du kommunisere med underbevisstheten og omprogrammere hjernen.

Vi jobber med Thetabølger i hjernen din for å komme ned i en dyp avspenning. Det betyr at du er tilstede under hele timen, hvor du er bevisst dine tanker, men vi kommer åt ditt ubevisste sinn. Det føles for deg som en dyp avspenning. 

Når ditt bevisste og ubevisste sinn drar i samme retning, er det så mye enklere å få til positive endringer og få klarhet. Vi kan utforske tanker, følelser og adferd på en dypere måte for å håndtere ulike problemer eller fremme positiv endring. Det kan bla hjelpe deg å løsne opp blokkeringer og frykter, stilne tankekjør og jobbe med healing av traumer.

Ved bruk av Hypnoterapi kan vi utforske programmeringer du har på en dypere måte. Det kan være utrolig nyttig for å jobbe med stress, angst, avhengighet, dype sår, frykter og andre psykologiske utfordringer.

Ønsker du Hypnoterapi eller er du nysjerrig på det?

Book en 15-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!

Referanser

 

"Jeg fikk en trygg og god opplevelse av å være på time hos Maria. Hun skapte det trygge rom og veiledet meg gjennom et dypt kjernesår som fulgt meg mer eller mindre gjennom hele livet.

Den smerten og uroen som hadde satt seg mye i mage, men også i hodet ble borte. Jeg kjente det i hele meg og smertene ble helt borte etter timen. Jeg ble fylt med en ny energi.

Jeg er svært takknemlig for dette. Jeg anbefaler Maria på det varmeste.

Takk, takk og atter takk

Ingunn, Hypnoterapikunde

 

"Jeg har jobbet med mange ulike coacher og verktøy for å heale opp taumer og sår. Jeg har også vært hos to andre til hypnose, men dette er første gang vi har gått rett på sak og kommet til kjernen. Maria holder rommet med all kjærlighet og trygghet,  jeg følte mef veldig sett og det var lett å stole på henne. Hun har en skarp intuisjon som plukker opp akkurat det du trenger i øyeblikket. Anbefales på det varmeste

Maren, Hypnoterapikunde

Ønsker du en endring i ditt liv? 

  • Har du noen vaner du ønsker å endre i livet ditt? 
  • Står du i en situasjon i livet hvor du ønsker veiledning og støtte? 
  • Ønsker du å heale situasjoner i ditt liv? 
  • Ønsker du å bli kvitt tankekjør og negative følelser? 
  • Ønsker du å frigjøre deg fra frykter og/eller blokkeringer du føler du ikke kommer åt? 

Ønsker du Hypnoterapi?

Book en 15-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!

Hva kan hypnoterapi brukes til? 

Hypnoterapi kan brukes til å:

- Få til endringer

- Få klarhet i ulike situasjoner

- Løsne opp blokkeringer

- Løsne opp frykter

- Stilne tankekjør

- Omprogrammere underbevisstheten

- Regresjonsterapi

- Finne din livsvei

 

 

Hypnoterapi

For deg som ønsker en endring i livet 

Etter en eller flere hypnoterapi timer vil du føle en endring i livet ditt. Du vil føle at du står i din kraft og at du har en god energi.

Vi vil jobbe med ditt ubevisste sinn og ser på det du føler er aktuelt der du er i livet nå. Om det er en stor transformasjon, en situasjon du står i, blokkeringer du ønsker å løsne opp, frykter du ønsker å løsrive deg fra eller en vane du ønsker å endre. Vi jobber med det du kjenner er riktig.

Du har med deg verktøy og ressurser videre på din reise. Sammen skal vi skape mer energi og klarhet i ditt liv og din vei videre. Dine ønsker er min hovedprioritet.

Med hjelp av hypnoterapi,  holistisk livscoaching, intuitiv healing og klarviten vil jeg hjelpe deg på din vei.

Referanse

"Jeg var på et punkt hvor jeg hadde mye negative tanker om meg selv, en sterk indre kritiker og dårlig selvbilde. Jeg hadde et ønske om å endre dette, men visste ikke helt hvordan.

På 3 måneder med coaching med Maria endret mye seg på kort tid. Jeg har lært å prioritere meg selv, stoppe negative tanker og fokus raskere og å elske meg selv akkurat som jeg er.

Det er helt fantastisk og jeg er så glad for denne endringen. Maria er en dyktig coach som ser deg og dine behov. Maria er en trygg og omsorgsfull person som er god på å få deg til å endre tankemønster på en verdifull og fin måte.

Maria jobber virkelig med hjerte og jeg kan varmt anbefale Maria videre. Takk for en nydelig reise."

Ann-Therese, Coachingkunde

Ønsker du Hypnoterapi?

Book en 15-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!