Hypnoterapi

 

Hva er Hypnoterapi? 

I Hypnoterapi jobber vi med ditt ubevisste sinn.

Hypnose er en dyp meditativ tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn jobber med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt. I hypnosen kan du kommunisere med underbevisstheten og omprogrammere hjernen.

Vi jobber med Thetabølger i hjernen din for å komme ned i en dyp avspenning. Det betyr at du er tilstede under hele timen, hvor du er bevisst dine tanker, men vi kommer åt ditt ubevisste sinn. Det føles for deg som en dyp avspenning. 

Når ditt bevisste og ubevisste sinn drar i samme retning, er det så mye enklere å få til positive endringer og få klarhet. Vi kan utforske tanker, følelser og adferd på en dypere måte for å håndtere ulike problemer eller fremme positiv endring. Det kan bla hjelpe deg å løsne opp blokkeringer og frykter, stilne tankekjør og jobbe med healing av traumer.

Ved bruk av Hypnoterapi kan vi utforske programmeringer du har på en dypere måte. Det kan være utrolig nyttig for å jobbe med stress, angst, avhengighet, dype sår, frykter og andre psykologiske utfordringer.

 

"Jeg har jobbet med Maria de siste månedene ved hjelp av hypnoterapi.

Det har vært en fantastisk transformerende reise og Maria er så trygg og behagelig i sin væremåte og skaper et trygt rom der man kan være seg selv og åpne opp.

Hun har vært så tilgjengelig og behjelpelig gjennom hele prosessen og jeg kommer definitivt til å fortsette å jobbe med henne også i fremtiden.

For meg har hun utgjort en enorm forskjell i mitt liv!

Anette, Hypnoterapikunde

Ønsker du Hypnoterapi eller er du nysjerrig på det?

Book en 30-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!

Ønsker du en endring i ditt liv? 

  • Har du noen vaner du ønsker å endre i livet ditt? 
  • Står du i en situasjon i livet hvor du ønsker veiledning og støtte? 
  • Ønsker du å heale situasjoner i ditt liv? 
  • Ønsker du å bli kvitt tankekjør og negative følelser? 
  • Ønsker du å frigjøre deg fra frykter og/eller blokkeringer du føler du ikke kommer åt? 

Referanser

 

"Jeg fikk en trygg og god opplevelse av å være på time hos Maria. Hun skapte det trygge rom og veiledet meg gjennom et dypt kjernesår som fulgt meg mer eller mindre gjennom hele livet.

Den smerten og uroen som hadde satt seg mye i mage, men også i hodet ble borte. Jeg kjente det i hele meg og smertene ble helt borte etter timen. Jeg ble fylt med en ny energi.

Jeg er svært takknemlig for dette. Jeg anbefaler Maria på det varmeste.

Takk, takk og atter takk

Ingunn, Hypnoterapikunde

 

"Jeg har jobbet med mange ulike coacher og verktøy for å heale opp taumer og sår. Jeg har også vært hos to andre til hypnose, men dette er første gang vi har gått rett på sak og kommet til kjernen. Maria holder rommet med all kjærlighet og trygghet,  jeg følte meg veldig sett og det var lett å stole på henne. Hun har en skarp intuisjon som plukker opp akkurat det du trenger i øyeblikket. Anbefales på det varmeste

Maren, Hypnoterapikunde

Ønsker du Hypnoterapi?

Book en 30-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!

Hva kan hypnoterapi brukes til? 

Hypnoterapi kan brukes til å:

- Få til endringer

- Få klarhet i ulike situasjoner

- Løsne opp blokkeringer

- Løsne opp frykter

- Stilne tankekjør

- Omprogrammere underbevisstheten

- Regresjonsterapi

- Finne din livsvei

 

 

Hypnoterapi

For deg som ønsker en endring i livet 

Etter en eller flere hypnoterapi timer vil du føle en endring i livet ditt. Du vil føle at du står i din kraft og at du har en god energi.

Vi vil jobbe med ditt ubevisste sinn og ser på det du føler er aktuelt der du er i livet nå. Om det er en stor transformasjon, en situasjon du står i, blokkeringer du ønsker å løsne opp, frykter du ønsker å løsrive deg fra eller en vane du ønsker å endre. Vi jobber med det du kjenner er riktig.

Du har med deg verktøy og ressurser videre på din reise. Sammen skal vi skape mer energi og klarhet i ditt liv og din vei videre. Dine ønsker er min hovedprioritet.

Med hjelp av hypnoterapi,  holistisk livscoaching, intuitiv healing og klarviten vil jeg hjelpe deg på din vei.

Referanser

 "Maria er en utrolig rolig, behagelig og varm person, som jeg virkelig kan anbefale som både coach og hypnoterapeut. Hun ga meg en umiddelbar trygghetsfølelse.

I løpet av hypnoterapi-timen brukte hun god tid på å finne ut av hva vi skulle jobbe med og hvilken type hypnose vi skulle jobbe videre med.

Jeg merket at det satt i gang store prosesser og at jeg nå en uke senere kjenner på en god ro, og mer tillit til den prosessen jeg skal gjennom"

 
- Mariann , hypnoterapikunde

 

 "Hypnoterapien og timene med Maria var en spennende og ny måte for meg å gå i meg selv.

Det kjennes godt og trygt sammen med Maria og jeg synes det er veldig fint å kunne jobbe videre med opptakene etter timene.

Maria har en tilstedeværelse og ro som gjorde det lettere for meg å slappe av og dermed klare å gå dypt nok i hypnoterapien."

 
- Tina , hypnoterapikunde

 

Ønsker du Hypnoterapi?

Book en 30-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!

 "Jeg har hatt tre nydelige samtaler og hypnoterapitimer med Maria.

Jeg er overrasket over mye som har kommet opp i disse timene. Maria har guidet med stødig og hjulpet meg å gi slipp. Det som er fint er at jeg kan jobbe med opptak av lydfilene videre på egenhånd og jeg kan sende spørsmål om jeg lurer på noe eller trenger å dele det jeg opplever.

Maria har en varm og autentisk energi og jeg har følt meg godt i varetatt."

 
- Marit , hypnoterapikunde

 

 "Hypnoterapi timen til Maria var spennende, jeg gikk tilbake til tiden hvor jeg var under ett år og forløste noen blokkeringer derfra. 

Måten hun jobber på er trygg og du føler deg i varetatt. Hun guider deg igjennom timen med en rolig og harmonisk stemme som bærer preg av at hun vet hva hun driver med.

Jeg anbefaler virkelig Maria om du vil ha hjelp til å forløse blokkeringer som har satt seg fra tidligere"

 
- Heidi , hypnoterapikunde