Om meg

Hei, jeg er Maria!

Jeg gleder meg til å hjelpe deg å leve det livet du ønsker å leve!

 

"Du bærer på selvhat" sa han til meg. Jeg kjente at mange ulike følelser bobblet opp i meg. Sinne, tristhet, skam. Jeg fikk en stor klump i magen.

Min lærer sa det sort på hvitt til meg. Jeg elsket ikke meg selv.
Dette var et viktig steg på min selvutviklingsreise, og min spirituelle reise.
Hvem er jeg? Hvorfor elsker jeg ikke meg selv?  
I dag lever jeg det livet jeg ønsker for meg selv, hvor jeg står stødig i min kraft og med hånden på hjertet kan si at jeg elsker meg selv, livet og jobben min.

 

Nå ønsker jeg å hjelpe deg å leve det liver du ønsker og drømmer om!

Kanskje innebærer det en stor endring i ditt liv?

Et spirituelt oppvåknende eller veiledning på din reise?

Eller veiledning på din gründerreise? 

Jeg er Holistisk Livscoach, businesscoach, hypnoterapeut, klarsynt og klarviten, sirkelfasilitator, yogalærer og forfatter. Jeg brenner for å jobbe med kvinner som ønsker en endring i livet sitt!

Jeg bor i Askim med min mann, 3 barn på 6, 3 og 2 år og er bonusmamma til en 11 årig jente. Jeg elsker å være ute i naturen, på fjellet, i skogen eller ved sjøen. Det gir meg sånn ro og hjelper meg å være tilstede. Jeg elsker å lese bøker, reise og teste nye ting. 

Jeg har i over 20 år jobbet med selvutvikling, for å bli kjent med meg selv, finne ut hvem jeg er og hvordan jeg ønsker å ha det med meg selv. Min spirituelle reise tok skikkelig fart når jeg var på Bali i 2017 på et retreat. Etter det var det ingen vei tilbake for meg. 

Nå jobber jeg som spirituell livscoach og businesscoach og elsker å hjelpe andre å finne sin vei - enten i sitt spirituelle oppvåknenede og selvutvikkling, eller på sin gründerreise. Dette henger ofte tett sammen da gründerreisen i seg er en selvutviklingsreise også! 

I mine coachingtimer tar vi utgangspunkt i deg, der du er i dag. Du har allerede alt du trenger inne i deg, og min jobb er å hjelpe deg på veien din, til å stå stødig i din kraft. Jeg bruker min klarsyn og klarviten for å ta inn beskjed fra universet for å veilede og hjelpe deg på din vei.  

Mitt fokus er å jobbe med deg på det bevisste og ubevisste plan. Styrke din egenkjærlighet til deg selv. Jeg ønsker at du får begynne å leve den drømmen du har innom deg.

Jeg er også utdannet yogalærer og har drevet med yoga i over 15 år. Jeg har fokus på kvinnehelse og å hjelpe kvinner i ulike faser i livet til å prioritere deg selv, praktisere egenkjærlighet, hvile og roe ned for å komme hjem til deg selv. Til å stå stødig i din kraft. 

Jeg er utdannet siviløkonom med master i strategi og ledelse og har jobbet i IT-bransjen som rådgiver og endringsleder i over 10 år. Denne erfaringen tar jeg også med meg inn i coachingen for å hjelpe deg å finne din vei hvis du er på en gründerreise og ønsker veiledning relatert til din business.

Nå ønsker jeg å hjelpe deg å leve det livet du selv ønsker og drømmer om. Det livet som ligger i ditt hjerte og som sjelen din lengter etter. 

God klem

Maria 

Ønsker du teste en gratis 1-1 coaching med meg?

Send meg en melding her under hvis du har lyst å finne ut om vi passer til å jobbe sammen