Businesscoaching

Businesscoaching

 

Businesscoaching

Er du en kvinne som har et ønske om å starte din egen business? Eller er du allerede eier av din egen gründerbedrift?

Jeg er her for å hjelpe deg ekspandere og bygge din bedrift bærekraftig der du kan balansere et liv som gründer og få den gründerfrihet du ønsker deg.

Jeg kombinerer det spirituelle med strategisk utvikling for jeg tror på det å integrere det spirituelle i din profesjonelle reise for å skape en balansert og meningsfull suksess. 

 

Jeg har sammen med min kollega Stine Rein fysiske heldagsworkshops og healingprogrammet Akashareisen til deg som ønsker å ekspandere din business.

Jeg tilbyr også et begrenset antall med 1:1 veiledning.

Heldagsworkshop for kvinneligere gründere

Ønsker du mer gründerfrihet? 

Bli med på en ekspandere heldagsworkshop i Moss mandag 27.mai.

Denne dagen vil vi planlegge for gründerfrihet og vekst i din bedrift for Q3 2024. Vi vil se på din plan for de kommende 3 mnd slik at du kan planlegge for ferie, frihet og de tingene som gir både resultater og vekker kreativiteten din.

Vi vil også se på hva som holder deg tilbake fra å vokse i din bedrift og se på Imposter syndrome.

Denne workshopen holder jeg sammen med min kollega Stine Rein.

Les mer her

Akashareisen 

Et healingprogram for kvinnelige gündere

Neste Akashareise starter September 2024💎

 

Tiden er inne

Du er en del av en gruppe sjeler som er inkarnert på jorden nå. Alt det du har gjort frem til nå har vært en forberedelse til akkurat dette øyeblikket.

Vi kaller på deg som er Søstre av Magdalena, døtre av Isis, healere, klarsynte, mystikere, hekser, medisinkvinner, prestinner, kunstnere, Voktere av Jorden og de som bærer med seg historien fra tiden som har vært.

Akashareisen er et 6-måneders transformerende healingprogram. Det er en klarhetsreise for lysarbeidere som driver for seg selv, eller ønsker å starte for seg selv.

Dette er et høyfrekvent program som gir innsikt i din livsoppgave hvor du får en mulighet til å gi slipp på blokkeringer som holder deg tilbake der du er på din reise. Her vil du åpne opp for Akashafrekvensens informasjon gjennom seremonier og ritualer og du vil være en del av et fellesskap. 

Dette programmet holder jeg sammen med min sjelesøster Stine Rein. 

Er du interessert å bli med på Akashareisen som starter i September 2024?

Interesse Akashareisen september 2024

1:1 Businesscoaching

Ønsker du veiledning og klarhet i hva ditt neste steg er? 

Ønsker du ta din bedrift til nye høyder? 

Jeg tilbyr skreddersydd 1:1 veiledning for å hjelpe deg realisere ditt fulle potensiale og nå dine mål. 

Vi kan dykke dypt ned i dine mål, identifisere hindringer og utvikle strategier som passer akkurat for deg. Det vil hjelpe deg å øke produktiviteten, øke selvtilliten og ta mer effektive beslutninger som er i trå med din visjon og deg som menneske. Vi vil utforske din indre visdom og intuisjon for å skape en mer meningsfull og bærekraftig suksess som er i harmoni med din spirituelle reise.

Vi jobber sammen over tid for at du skal få den oppfølgingen du trenger.

 

Ønsker du veiledning?

Book en 30-minutters introsamtale med Maria

Under denne tiden ser vi om vi er en god match til å jobbe sammen videre.

Det ønsker jeg!

Om Maria

Jeg har de siste 10 årene jobbet med ledelse i ulike former. 

Jeg har en mastergrad i Strategi og Ledelse fra Handelshøyskolen BI og har 10 års erfaring med ulike ledelsesformer fra IT-bransjen. Jeg har bla jobbet med forretningsutvikling, programledelse, prosjektledelse, endringsledelse, endringsprosesser og internkommuniksjon i ulike bransjer både offentlig og privat.

Jeg har jobbet i hele Europa og i USA, holdt foredrag, workshops, masterklasser og hatt ansvaret for store team og leveranser. 

Jeg er sertifisert i Lean Startup metodikk,  Lean green og yellow belt, og har lang erfaring med Service Design metodikk.  

Jeg bruker nå denne erfaringen til å hjelpe kvinnelige gründere bygge sin bedrift. Her bruker jeg kunnskapen fra mange år i næringslivet sammen med all min erfaring fra mental trening og personlig utvikling. 

Å koble business sammen med personlig utvikling og spiritualitet er noe av det viktigste jeg ser at vi kan gjøre som gründerkvinner for å skape en bærekraftig bedrift.  

Få 30 dager gratis Kajabi

Lurer du på hvilken plattform du skal bruke i din business?

Jeg kan anbefale Kajabi som plattform og den er brukt av alle de store onlinegründerne.

Vanligvis tilbyr Kajabi bare en 14-dagers prøveperiode, men ved å registrere deg på linken her under får du 30 dager til å utforske og prøve plattformen.

Klikk her under for å motta 30 dagers prøvetid i Kajabi:

Jeg vil teste det!

Hva du kan bruke Kajabi til: 

  • Nettsider

  • Onlinekurs

  • Medlemsportal

  • 1:1 coaching

  • E-postliste

Her får du også tilgang til fine maler du kan bruke for e-poster og landingsider

Jeg vil teste Kajabi i 30 dager