Magisk mammasirkel

Vi kvinner har i alle tider samlets i sirkler for å lære, dele og være sammen, det ligger i vårt DNA å møtes på denne måten. Det er en plass for felleskap, samhold og søsterskap som er helt magisk og helede på mange plan. Vi mammaer har så utrolig mye kunnskap og klokskap som kan deles og vi lærer og skaper et fellesskap når vi møtes på denne måten.

Det å møtes i en sirkel med andre kvinner med et ønske om å lære og være en del av et fellesskap er en nydelig opplevelse.  Her kan du dele det som er mest aktuelt for deg i livet der du er nå, om det er noe du synes er vanskelig, utfordrende eller refleksjoner du har rundt livet. Alt er velkommet i denne sirkelen. Du vil føle deg støttet og at du er god nok som du er. Det er noe magisk som skjer når vi er sammen i en sirkel som dette.

Jeg holder magiske mammasirkler med fokus på egenkjærlighet, dele mammalivets ulike utfordringer og å lade batteriene. Her er du velkommen som du er❤

Ta kontakt hvis du ønsker å bli med på en mammasirkel hvor vi møtes fysisk eller online, eller hvis du ønsker at jeg holder en sirkel der du bor. 

 

God klem, Maria